Våra tjänster

Våra tjänster inom växtskötsel av företagsväxter

Skapa bättra atmosfär med gröna växter inomhus. Vi månar om att erbjuda växtservice på hög nivå. Växtlaget sköter regelbundet dina växter så att de trivs och fortsätter att vara gröna och fräscha. Du behöver inte ens vattna – det sköter vi. Dessutom ger vi växterna näring, håller dem dammfria, beskär dem och ser till att de inte drabbas av skador eller sjukdomar. När era företagsväxter åldras ersätter vi dem med nya.

 

Kostnadsförslag på växtinredning & växtservice

Växtlaget gör det enkelt att inreda med växter. Ring oss för ett möte. Vi besöker ditt företag och ser vad som passar där. Rätt växt på rätt plats krävs för att växten skall fylla sin funktion och vara vacker och trivsam under lång tid samt förbättra miljön inomhus. Vi utarbetar ett förslag till växtinredning och lämnar en offert till dig. Allt detta gör vi kostnadsfritt. Tackar du ja till vårt erbjudande sköter vi resten. Bekvämt och bekymmersfritt – eller hur? Du kan välja om du vill köpa, leasa eller hyra växter och krukor!

 

Inredning med växter

Vi levererar och installerar stora som små växter och krukor på plats inomhus hos er. Växtlaget bygger upp växtväggar och rumsdelare, installerar bevattningssystem och planterar vinterträdgårdar, ställer växter och krukor på plats. Kort och gott: vi gör det som behövs för att skapa en grön och vacker inomhusmiljö.

 

Allt från invigningar till mässor

Speciella tillfällen som mässor, utställningar och invigningar kräver speciella lösningar. Växtlaget har växter och tillbehör för alla behov och smakriktningar. Ring och berätta om ditt företag så lämnar vi förslag.

Kontakta oss på Växtlaget – vi ordnar resten!