Våra produkter

Våra produkter – krukor & växter

Vi har arbetat med växter mot företag sedan början av 1990-talet. Sedan dess har vi samlat på oss en hel del erfarenhet inom området, erfarenhet som vi gärna delar med oss av till dig. Växtlaget jobbar bara med produkter av högsta kvalitet från tillverkare och leverantörer som vi noggrant har valt ut själva. Här hittar du en del av vårt sortiment, men inte allt. Hör av dig till oss om du saknar något så kan vi oftast fixa det du är ute efter inom växter och krukor.

Minska sjukfrånvaron med växtinredning

Studier har visat att ett kontor som inretts med växter kan minska sjukfrånvaron med så mycket som 10 %. Av oss kan du välja mellan att hyra, leasa eller köpa din växt- eller krukinredning. Väljer du att hyra eller leasa ingår service av dina växter, normalt upp till 36 månader. Om du köper dina växter av oss kan du välja att teckna ett serviceavtal. Då kommer vi och sköter växterna åt dig så att du och dina kollegor kan ägna er åt annat.

Kontakta oss

Har du frågor om växter, krukor och växtinredning av offentliga miljöer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.